Buzoneo en Barcelona

Teléfono: 935 910 510

Repartiment de publicitat geolocalitzat i controlat

Distgeo és l’aplicació pròpia de Bustiada a Barcelona que utilitzem per a tenir un control absoluts sobre els nostres repartiments de les campanyes més importants. Amb ella podrà saber de manera còmoda i efectiva l’estat dels nostres repartiments.

Per això comptem amb equips de treball especialitzats i formats en la utilització de la nostra aplicació.

A més de conèixer l’estat del repartiment de la seva campanya, amb DISTGEO podrà veure, bé de manera aleatòria o concreta, imatges de les bústies on s’ha repartit la publicitat. Podrà realitzar campanyes especials que requereixen de la màxima fiabilitat en el repartiment amb amplis i exhaustius informes. Fins i tot podrà realitzar campanyes de repartiments apuntats on coneixerà tota la informació d’on, quan, i per què no s’ha pogut repartir en determinats portals des de la seva tauleta o telèfon intel·ligent.

publicidad geolocalizada Barcelona
Publicitat geolocalitzada a Barcelona
Publicitat geolocalitzada a Barcelona
Publicitat geolocalitzada a Barcelona
Publicitat geolocalitzada a Barcelona

T’informem sobre la teva bustiada

New Field

Per a complir amb la nova Llei de Protecció de Dades i que les teves dades estiguin fora de perill, has de llegir i acceptar la meva política de privacitat

Informació bàsica sobre protecció de dades:


  • Responsable: Distpublic Servicios de publicidad S.L
  • Finalitat: Respondre a la teva sol·licitud d’un pressupost dels nostres serveis
  • Legitimació: el teu consentiment.
  • Destinataris: les teves dades seran guardades en Francisco Cantos García, proveïdor d’email i hosting, i que també compleix amb el RGPD
  • Drets: Dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les teves dades.
  • Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la meva Política de Privacitat.