Buzoneo en Barcelona

Teléfono: 935 910 510

Serveis de Pegada de cartells publicitaris a Barcelona

En Bustiada a Barcelona no sols oferim serveis de Bustiada i repartiment de publicitat. Oferim Màrqueting directe en tot el seu concepte, oferint a més tot tipus de serveis de màrqueting.

Assessorem els nostres clients sobre l’opció que més s’ajusta a la seva estratègia i a les seves possibilitats.

Pegada de cartells publicitaris a Barcelona

Col·locació de cartells

Avui dia el pegat de cartells és el complement ideal a la campanya de bustiada  per a donar a conèixer el teu negoci o servei. Per a això disposem d’equips formats en la col·locació de pòsters i pegat de cartells tant en botigues i establiments, com en centres comercials, universitats, cadenes de botigues, opis, façanes, carrers, parets, etc; i especialment en espais habilitats per a això pels ajuntaments. Tant per a l’elaboració d’un espectacle, un congrés, un esdeveniment, una fira o una activitat cultural. Converteixi el seu esdeveniment en un èxit amb la pegada de posters o cartells en zones de gran afluència de gent.

Gràcies a les bases de dades que posseïm en la nostra plataforma de geomarketing, li realitzarem una proposta a mesura sobre la base de la zona que vol cobrir i a la mena de públic al qual desitja accedir.

Màrqueting directe personalitzat

Assessorament personalitzat

Com sabem que cada client és únic, l’assessorem personalment sobre el tipus de campanya a realitzar.

Geolocalització

Gràcies a les bases de dades que posseïm en la nostra plataforma de geomarketing, li realitzarem una proposta a mesura sobre la base de la zona que vol cobrir i a la mena de públic al qual desitja accedir.

Informe detallat del repartiment realitzat

Controlem les campanyes a través d’informes detallats de la distribució.

repartiment de publicitat a Barcelona

Repartim per tot Barcelona

Realitzem campanyes de bustiada per Barcelona, Badalona, Hospitalet del Llobregat, Mataró, Sabadell, Granollers, Tarrasa, Casteldefels…

T’informem sobre la teva bustiada

New Field

Per a complir amb la nova Llei de Protecció de Dades i que les teves dades estiguin fora de perill, has de llegir i acceptar la meva política de privacitat

Informació bàsica sobre protecció de dades:


  • Responsable: Distpublic Servicios de publicidad S.L
  • Finalitat: Respondre a la teva sol·licitud d’un pressupost dels nostres serveis
  • Legitimació: el teu consentiment.
  • Destinataris: les teves dades seran guardades en Francisco Cantos García, proveïdor d’email i hosting, i que també compleix amb el RGPD
  • Drets: Dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les teves dades.
  • Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la meva Política de Privacitat.