Buzoneo en Barcelona

Teléfono: 935 910 510

Serveis de Parabriseo de publicitat a Barcelona

En Bustiada a Barcelona no sols oferim serveis de Bustiada i repartiment de publicitat. Oferim Màrqueting directe en tot el seu concepte, oferint a més tot tipus de serveis de màrqueting.

Assessorem els nostres clients sobre l’opció que més s’ajusta a la seva estratègia i a les seves possibilitats.

Parabriseo de publicitat a Barcelona

Parabriseo

El parabriseo o parabriseado és una tècnica consistent a deixar o enganxar els fullets publicitaris en els parabrises dels automòbils, com per exemple, cotxes, furgonetes, manillars de motocicletes, motos i tot tipus de vehicles. Com a conseqüència, el lloc sol ser en centres comercials, pàrquings i aparcaments. De fet és de gran efectivitat ja que els propietaris dels vehicles acaben amb el fullet entre les seves mans.

Els missatges col·locats en els parabrises dels automòbils resulten molt eficaços quan estan relacionats, bé amb el propi vehicle, bé amb l’entorn proper. Nosaltres vam realitzar la col·locació de fullets en automòbils i motocicletes amb els mateixos criteris selectius que fem servir en les campanyes de bustiada.

Màrqueting directe personalitzat

Assessorament personalitzat

Com sabem que cada client és únic, l’assessorem personalment sobre el tipus de campanya a realitzar.

Geolocalització

Gràcies a les bases de dades que posseïm en la nostra plataforma de geomarketing, li realitzarem una proposta a mesura sobre la base de la zona que vol cobrir i a la mena de públic al qual desitja accedir.

Informe detallat del repartiment realitzat

Controlem les campanyes a través d’informes detallats de la distribució.

repartiment de publicitat a Barcelona

Repartim per tot Barcelona

Realitzem campanyes de bustiada per Barcelona, Badalona, Hospitalet del Llobregat, Mataró, Sabadell, Granollers, Tarrasa, Casteldefels…

T’informem sobre la teva bustiada

New Field

Per a complir amb la nova Llei de Protecció de Dades i que les teves dades estiguin fora de perill, has de llegir i acceptar la meva política de privacitat

Informació bàsica sobre protecció de dades:


  • Responsable: Distpublic Servicios de publicidad S.L
  • Finalitat: Respondre a la teva sol·licitud d’un pressupost dels nostres serveis
  • Legitimació: el teu consentiment.
  • Destinataris: les teves dades seran guardades en Francisco Cantos García, proveïdor d’email i hosting, i que també compleix amb el RGPD
  • Drets: Dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les teves dades.
  • Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la meva Política de Privacitat.